Bivši radnici zadarske Adrije : agonija traje


Bivši radnici zadarske Adrije : agonija trajeNakon tri godine od otvaranja stečaja Adrije, agonija radnika traje i danas. 363 radnika potražuje ukupno 12 i pol milijuna kuna. Sumnjaju da će uskoro dobiti potraživanja, čulo se na konferenciji za novinare koju je danas sazvao koordinacijski odbor bivših djelatnika Adria d.d. u stečaju.
Sumnjaju da će uskoro dobiti potraživanja, s obzirom da je gotovo sva imovina i velik dio strojeva iz bivšeg tvorničkog kruga opljačkan - čulo se na konferenciji za novinare. Novo ročište na Trgovačkom sudu u Zadru zakazano je 15. svibnja, no radnici sumnjaju u rad stečajnog suda koji - kako kažu - odugovlači postupak umanjujući vrijednost tvrtke. Do sada je neuspješno provedeno 5 dražbi imovine Adrie.
U ime radnika 
Darko Zelić 

Primjedbe

  1. Pozdrav svima, ja se zovem Marija Ivana, samohrana sam majka 3 djece iz Hrvatske i želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam od pouzdanog zajmodavca dobio zajam od 90000 eura. Već sam dva puta bio žrtva prijevare s kreditima, prije nego što sam upoznao gospodina Davea Thompsona pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao ga, nazvao sam ovog zajmodavca čovjekom Božjim, jer je odgovorio na moje molitve za kredit. Jako sam sretan što sam upoznao takvog muškarca. Ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu tvrtku u Sjevernoj Americi, ime firme (NAJBOLJI LAKE FINANCE HOME) Ovo svjedočanstvo postoji u svim društvenim medijima, jer obećao dijeliti širom svijeta. Imajte na umu da je kamatna stopa od 2% imajte na umu da i vi možete dobiti posao i uložiti u posao kontaktirajte ga putem e maila: westlakefinancehome@gmail.com WhatsApp: (+16014560144)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi