MEDIJA I MAGIJA VEDRANA VIDUČIĆAPRIOPĆENJE ZA JAVNOST


MEDIJA I MAGIJA VEDRANA VIDUČIĆA


Ovih dana Vedran Vidučić urednik internetskog portala «MEGA MEDIA» napada i blati SHZ i Miljenka Marića. I gle čuda taj isti Vedran Vidučić, 2013. godine vodio kampanju Ivana Jakovčića koji se kandidirao 2013. godine kao nezavisni kandidat na izborima za Europski parlament ali nije uspio. Taj isti Vidučić te godine kontaktira predsjedništvo SHZ-a i Miljenka Marića u Zadru i moli SHZ da podrži Jakovčića za EU izbore, ali ga SHZ odbija. Eto zbog čega napada SHZ i Miljenka Marića.

Iz priloženog je vidljivo koliko je Vidučiću stalo do Zadra, Široke ulice, Kalelarge...

Internetski portal nosi naziv Media, a Medija i Magija su bile pokrajine na prostoru današnjeg Irana u kojima su ljudi, zavarani prividom, otpočeli iza maske činiti svoju sudbinu. Pojedinci skloni neredu i neradu izlazili bi na ulice kao cirkusanti koje su ozbiljni ljudi smatrali maloumnim. Zbog osobne koristi cirkusanti bi sebi sami pripisivali nadnaravne sposobnosti – pomoću sredstava javnog informiranja uvjeravali u laži, uglavnom kao što čini svaki mag, kojih se broj do danas stalno povećava.U Zadru, 30. svibnja 2017. godine
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

Primjedbe

  1. Pozdrav svima, ja se zovem Marija Ivana, samohrana sam majka 3 djece iz Hrvatske i želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam od pouzdanog zajmodavca dobio zajam od 90000 eura. Već sam dva puta bio žrtva prijevare s kreditima, prije nego što sam upoznao gospodina Davea Thompsona pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao ga, nazvao sam ovog zajmodavca čovjekom Božjim, jer je odgovorio na moje molitve za kredit. Jako sam sretan što sam upoznao takvog muškarca. Ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu tvrtku u Sjevernoj Americi, ime firme (NAJBOLJI LAKE FINANCE HOME) Ovo svjedočanstvo postoji u svim društvenim medijima, jer obećao dijeliti širom svijeta. Imajte na umu da je kamatna stopa od 2% imajte na umu da i vi možete dobiti posao i uložiti u posao kontaktirajte ga putem e maila: westlakefinancehome@gmail.com WhatsApp: (+16014560144)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi