PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Čedo Alić

Nezavisni kandidat za zadarskog župana

Udruga „Solidarnost Zadar“

 

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST – S V I M  MEDIJIMA


 

            FINA Zadar blokirala mi je račun, koji sam otvorio u Privrednoj banci radi financiranja kampanje za župana zadarskog županije na lokalnim izborima.

            FINA Zadar (ZAP) i ovlaštene osobe FINE teroriziraju me od 2001. godine na način da su mi zajedno sa kriminalcima u organiziranom kriminalu, stavili na teret pljačku državnog novca u Hrvatskim cestama u Zagrebu, gdje su ovlaštene osobe Hrvatskih cesta osobno opljačkali državni novac u Hrvatskim cestama koristeći pri tom dokumentaciju pravnog subjekt koji je likvidiran na Trgovačkom sudu u Splitu 2002. godine.

Osim toga, temeljem nepostojećih financijskih obveza prema nepostojećem pravnom subjektu, a koristeći nepostojeću dokumentaciju tog nepostojećeg pravnog subjekta, FINA Zadar i kriminalci u organiziranom kriminalu već su me oštetili za cca 5,8 mil. kuna.

Ovdje mi po drugom pravnom osnovu isti pravni subjekti blokiraju račun za promidžbenu kampanju, kako bi me onemogućili da sudjelujem na lokalnim izborima.

            Obzirom da se ne mogu zaštititi od organiziranog kriminala FINE Zadar i ovlaštenih osoba FINE Zadar, onemogućeno mi je da ravnopravno s drugim kandidatima sudjelujem na lokalnim izborima.

S poštovanjem,

 

U Zadru, 15. svibnja 2017. godine

 

Čedo Alić

nezavisni kandidat za zadarskog župana

Primjedbe

Popularni postovi